DERMAPEN
DERMAPEN

DERMAPEN™

Lider mondial in microneedling, vă rezolvă o serie de probleme de la nivelul pielii: riduri, cicatrici de acnee, acnee, hiperpigmentare, vergeturi, rozacee, rejuvenare cu o gama profesională de substanțe de lucru marca DERMAPEN™ și asociere de cocktail-uri de substanțe.
ELECTROCAUTER
ELECTROCAUTER

ELECTROCAUTER

Model sigur, cu impact minim asupra țesutului sănătos este un instrument versatil în rezolvarea patologiei dermatologice (veruci plane, seboreice, keratoze actinice, carcinoame superficiale, condiloame genitale etc.).
Este un instrument ajutător în intervențiile chirurgicale dermatologice prin platforma de electrocoagulare.
Cryosuccess Liquid Freezing Pen
CRYOSUCCESS LIQUID FREEZING PEN

CRYOSUCCESS™ LIQUID FREEZING PEN

Puterea azotului lichid combinate cu precizia elvețiana pentru un tratament sigur al leziunilor de la nivelul pielii: hiperpigmentări, veruci, keratoze, granuloame etc.
Reveal Imager
REVEAL IMAGER

REVEAL IMAGER™

Îti arată, dincolo de aparențe, problemele care-ți acopera frumusețea: efectele cumulate ale expunerii la soare, pete brune, arii vasculare superficiale și altele. Îti expune spre analiză, în rezoluție mare, fiecare rid care te deranjează.
Laser Cutera
LASER CUTERA

LASER CUTERA™

Laser non-ablativ, Nd:YAG 1064nm
Laserele din seria XEO sunt cele mai performante platforme de laser CUTERA GOLD STANDARD
Un laser sigur și performant pentru procedurile de rejuvenare, epilare (inclusiv pe piele bronzată), rezolvarea venectaziilor de la nivelul feței și corpului, a hiperpigmentărilor etc.
SUS